Pénztárgép vásárlásOnline pénztárgép

Értékesítés

Üzletünkben illetve interneten keresztül is lehetősége van online pénztárgépet vásárolni. Az Önnek megfelelő gép kiválasztásában segítségére lesz munkatársunk, kérhet előzetes árajánlatot, felvilágosítást.

Minden esetben a pénztárgépet üzembe kell helyezni, a NAV felé pedig a szükséges dokumentálást elkészíteni – ezt csak szervizjogosultsággal rendelkező Cég teheti meg.

Pénztárgép vásárlásakor  az online pénztárgép megszemélyesítését is elvégezzük


Mielőtt megkezdhetné a kereskedelmi tevékenységet új pénztárgépe segítségével, üzembe kell helyeznünk a készüléket. A feladat elvégzésére a törvény kötelezi a cégünket. 

Az első dolog, amire cégünknek szüksége van a kiválasztott készülék élesítéséhez, az a pénztárgép regisztrációs kód vagy más néven üzembe helyezési kód.  A számsort az adóhatóságtól kell igényelnie, ha új pénztárgépet szeretne beüzemelni az üzletében.

A beüzemelés során a pénztárgép memóriájában rögzítjük vállalkozása adatait, az ÁFA köröket, az euró átállás dátumát. A szükséges és előírt dokumentumokat továbbítjuk az adóhatóságnak, majd átadjuk önnek a pénztárgépnaplót.

Az élesítéskor nem csak a kötelező adatrögzítést bonyolítjuk le, a készülékét a vállalkozása igényeinek megfelelően felprogramozzuk. Többek közt az Ön által értékesített termékeknek megfelelő"Gyűjtő"-ket rögzítünk a készülék memóriájában, és akár azt is lehetővé tehetjük, hogy egyetlen gombnyomással értékesíthesse a legkeresettebb árucikkeit, valamint gyűjtőkorlátot állíthatunk be a téves beütések elkerülése végett.  
Ugrás az oldal tetejére