RólunkFinommechanika Kft

Rólunk

Működési területünkön a kassza-, és számítástechnikai kereskedelem és szolgáltatás meghatározó elemének a minőséget tekintjük, azt a mindennapi munkánk részeként tekintjük. Minőségpolitikánk, melyben elkötelezzük magunkat a minőség és a folyamatos tökéletesítés mellett egységesen és teljes körűen érvényes a Kft. valamennyi kereskedelemmel és szolgáltatással kapcsolatos működési folyamatára és tevékenységére.

Rugalmasan alkalmazkodunk a piac új kihívásaihoz és ügyfeleink folyamatosan változó elvárásaihoz. Tevékenységünk középpontjában az Ügyfél áll. Az Ügyfél igényeinek magas szintű, folyamatos kielégítését tűzzük ki célul, hogy elnyerjük megelégedettségüket. Törekszünk a minden érdekelt számára előnyös hosszú távú együttműködési kapcsolatok kialakítására.

Csapatunk

Csikós Gábor

Ügyvezető, pénztárgép technikus
csikos.gabor@finommechanika.hu
 +36 30 9310 126+36 84 310 125

Bévárdi András

Pénztárgép technikus, műszerész
bevardi.andras@finommechanika.hu
 +36 30 9310 126+36 84 310 125

Csikósné Sörös Katalin

Másológép technikus, műszerész
soros.katalin@finommechanika.hu
 +36 30 9310 126+36 84 310 125
Történetünk

A FINOMMECHANIKA Kft. az 1951–ben alakult Somogy Megyei Műszeripari Szövetkezetből vált ki, jelenlegi formájában 1989 óta üzemel.


2020-ig tevékenységi köre két fő részre volt osztható, másolástechnikai, irodatechnikai és kellékek valamint kasszatechnikai eszközök, pénztárgépek, kellékek és számítástechnikai eszközök forgalmazására illetve szervizelésére. 

Az 1951-1989 közötti időszakban a kezdeti finommechanikai javítások (mechanikus írógépek, mechanikus számológépek) egyre inkább átalakultak az elektronikus illetve elektromos berendezések (fénymásoló gépek, pénztárgépek) forgalmazásának és javításnak irányába. 

A 2000–es év derekán a számítástechnika egyre komolyabb térhódításának köszönhetően kiegészítő tevékenységként elkezdett számítástechnikai eszközök forgalmazásával és javításával foglalkozni. 

Ez a tevékenység azóta szinte különálló ágazattá nőtte ki magát. A 2000 évtől eltelt idő alatt a Siófok és vonzáskörzetébe tartozó és a Somogy megyei régióban irodatechnikai vonalon piacvezető helyet szerzett magának, a kasszatechnikai ágazat tekintetében Somogy, Tolna, Veszprém, Fejér megyére terjesztette ki működési tevékenységét. Irodatechnikai vonalon közel 450 berendezéssel áll napi kapcsolatban, a kasszatechnikai ágon több mint 3000 ügyféllel  rendelkezik, több, mint 1500 pénztárgépet szervizel.  Jelenleg 4 fő helyi munkaerőt foglalkoztat.


Ügyfélközpontúság

Tevékenységünk középpontjában az Ügyfél áll. Az Ügyfél igényeinek magas szintű, folyamatos kielégítését tűzzük ki célul, hogy elnyerjük megelégedettségüket.

Pontosság, Minőség

Az Ügyfeleinkkel, partnereinkkel kötött szerződéseinknek, megállapodásainknak mindig a megfelelő időben, és minőségben teszünk eleget a mindenkori törvényekben és előírásokban szabályozottak szerint, a rendelkezésre álló anyagi, tárgyi eszközök és személyi állomány minőség-centrikus, hatékony működtetésével, szervezésével.

Hosszú távú együttműködés

Törekszünk a minden érdekelt számára előnyös hosszú távú együttműködési kapcsolatok kialakítására.

Fejlődés

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos minőségi fejlődés megvalósításában, a műszaki, technológiai és ügyfélszolgálati feladatok minőségének tökéletesítésében. Célunk a minőségpolitika megvalósítására képes munkatársi közösség kialakítása.

Új célok, fejlesztés

Munkafolyamatainkat szabályozzuk, ellenőrizzük, és értékeljük a kapott információk és adatok alapján, annak érdekében, hogy a hibák előfordulását megelőzzük, és új célokat és fejlesztéseket tűzzünk ki. Minden tevékenységünknek a magas színvonalú, minőségi kereskedelmi és szolgáltatási tevékenység érdekeit kell szolgálnia. Ugrás az oldal tetejére